Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Положення про Відзнаку

Додаток   2

до рішення районної ради

від 14.07.2016 № 200-7/2016

“Про відзнаки Надвірнянської районної ради”

Положення про Почесну відзнаку “За заслуги перед Надвірнянщиною”

1. Почесною відзнакою “За заслуги перед Надвірнянщиною” (далі – Почесна відзнака) нагороджуються військовослужбовці, добровольці військових формувань, працівники виробництва, науки, культури, освіти, охорони здоров’я, правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, інших сфер державної та громадської діяльності, які відзначились особистим вагомим внеском у проведенні АТО на сході країни, соціально-економічний, науково-технічний та культурний розвиток Надвірнянського району, за активну трудову, благочинну, громадську діяльність та заслуги у сприянні становленню правової держави, здійсненню заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян, розвитку демократії, за заслуги у гуманітарній сфері (спорті, освіті, культурі, охороні здоров’я, волонтерській діяльності).

2. Нагородженню Почесною відзнакою передує нагородження осіб, зазначених у пункті 1 даного Положення, Грамотою районної ради та Подякою голови районної ради. За особливі заслуги, перелічені у пункті 1 Положення про Почесну відзнаку, можливе нагородження Почесною відзнакою без попереднього нагородження Грамотою районної ради та Подякою голови районної ради.

3. Нагородження Почесною відзнакою може бути проведено посмертно.

4. Рішення про нагородження Почесною відзнакою приймається головою районної ради і оформлюється розпорядженням голови районної ради, враховуючи клопотання районної державної адміністрації, сільських, селищних, міської рад або рекомендації президії районної ради.

5. Клопотання чи рекомендація щодо нагородження Почесною відзнакою подається до виконавчого апарату районної ради не пізніше ніж за два тижні до дати нагородження. Одночасно на кожну особу подаються такі документи:

– рішення або витяг з рішення відповідної сільської, селищної, міської ради,  зборів трудового, творчого чи мистецького колективу, спортивного товариства, підприємства, установи, організації, громадської організації;

– відомості про досягнення особи, яка представляється до нагородження Почесною відзнакою;

– біографічна довідка, в якій також зазначається інформація про виробничі, наукові, творчі та інші досягнення, а також відомості про попередні відзнаки та нагороди.

– копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

6. Підготовка матеріалів до розгляду головою районної ради та облік і реєстрація осіб, нагороджених Почесною відзнакою, здійснюється виконавчим апаратом районної ради.

7. Особам, нагородженим Почесною відзнакою вручається нагрудний знак, посвідчення про нагородження та грошова винагорода в розмірі однієї мінімальної заробітної плати в межах бюджетних призначень, передбачених в районному бюджеті на виконання заходів районної цільової програми розвитку місцевого самоврядування в районі.

8. Почесна відзнака вручається особисто нагородженому головою районної ради або за його дорученням заступником голови районної ради чи іншими уповноваженими особами на пленарному засіданні сесії районної ради або в урочистій обстановці під час відзначення пам’ятних дат чи державних свят.

9. Інформація про нагороджених Почесною відзнакою оприлюднюється  на офіційному сайті районної ради та в газеті “Народна Воля” .