Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

“Вільні творять майбутнє! З Днем Гідності та Свободи!” – Іван Гурмак

20.11.2019

21 листопада в День Гідності та Свободи вкотре пригадаймо доленосні події української історії: Майдан 2004 року та Революцію 2013 року, що змінили життя й свідомість кожного українця. Шість років тому молодь, студенти, школярі першими вийшли на Майдан Незалежності в Києві, демонструючи своє прагнення до європейського національного майбутнього.

Нація потребує єдності, індивідуальної самопожертви для загального блага та збереження своєї ідентичності. Київський Майдан став Всеукраїнським, який і сьогодні єднає в боротьбі з московським окупантом на Донбаських «барикадах». Вже не сотня, а тисячі Героїв в пантеоні Небесного війська. Українська нація кров’ю своїх синів та доньок утвердила найвищі людські чесноти Гідність й Свободу.

Впевнений, що не одне покоління виховуватиметься на прикладі Героїв Небесної Сотні та московсько-української війни. У нерівному бою мітингувальники Майдану, а нині українські захисники не дали «небу впасти». Вони зберегли Свободу і Гідність нації. Нескорені, вільні воїни, котрі в лавах перших творять наше з вами майбутнє.

Слова щирої вдячності та низький уклін висловлюю активістам та учасникам Революційних подій, воїнам московсько-української війни, волонтерам та родинам загиблих Героїв Надвірнянщини! Хай непохитною буде віра в перемогу над ворогом та гідне майбутнє на Своїй Богом Даній землі!

Пам’ятаймо щоденно як дорого дається нам наша Свобода, проживаймо своє життя Гідно, бо тільки так можна віддячити тим, хто в боротьбі душу й тіло положили за кожного з нас.

Бережімо здобуті чесноти та передаваймо їх не тільки словами, а й вчинками прийдешнім поколінням!

Іван Франко писав: «Доки будете жити в громадськім порядку, дружно держатися купи, незламно стояти всі за одного, а один за всіх, доти ніяка ворожа сила не побідить вас..»

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 20.11.2019