Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

“З Днем місцевого самоврядування, колеги! “- Іван Гурмак

06.12.2019

Шановні працівники виконавчого апарату Надвірнянської районної ради, депутати всіх рівнів, міський, селищні, сільські голови та голови ОТГ, а також всі працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Діяльність Надвірнянської районної ради завжди відкрита, прозора і спрямована лише на одне – на добробут мешканців району, захист їх інтересів адже, районна рада – це народна влада.

Позитивні зрушення в соціально-економічній сфері – все це є результатом гармонійної взаємодії територіальної громади та органів місцевого самоврядування, а також прийняття виважених, конструктивних рішень і взаєморозуміння між депутатами всіх рівнів. На порядку денному ще багато проблем, однак ми докладаємо всіх зусиль, щоб впевнено дивитися в майбутнє. Навіть, перебуваючи в умовах проведення реформи децентралізації, органи місцевого самоврядування вкотре продемонстрували свою значущість та бажання завжди відстоювати інтереси громад району.

Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам виконавчого апарату районної ради, працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, які демонструють високу активність у громадсько-політичному житті, самовідданість роботі, професіоналізм, відповідальність, забезпечують право кожного з українців бути почутим.
Бажаю всім непереборного бажання служити інтересам жителів Надвірнянщини та загалом Українській державі, міцного здоров’я, добробуту і мирного неба.
Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають Вам, працівники органів місцевого самоврядування та народні обранці, впевненості у Ваших діяннях на благо Надвірнянського району та рідної неньки України.

З повагою

Голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 22.11.2019