Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Працівники органів місцевого самоврядування Надвірнянщини відзначили своє професійне свято

08.12.2019

Теплі усмішки, піднесений настрій, сердечні поздоровлення та святковий концерт – саме так відзначили своє професійне свято працівники органів місцевого самоврядування Надвірнянщини.

День місцевого самоврядування об’єднує всі верстви населення, людей різних професій та сфер діяльності, які працюють заради спільної мети – благополуччя та добробуту громади. Ця святкова подія зібрала в одну родину депутатів сільських, селищних, міської ради, ради ОТГ та районної ради, членів виконавчого комітету, працівників виконавчого апарату сільських, селищних рад та районної ради, ветеранів місцевого самоврядування, представників органів самоорганізації населення, працівників підприємств, установ та організацій району.

Свято розпочалося з спільного виконання Гімну України. Після, з вітальним словом до присутніх звернувся голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак:

«Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Діяльність Надвірнянської районної ради завжди відкрита, прозора і спрямована лише на одне – на добробут мешканців району, захист їх інтересів адже, районна рада – це народна влада.

Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам виконавчого апарату районної ради, працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, які демонструють високу активність у громадсько-політичному житті, самовідданість роботі, професіоналізм, відповідальність, забезпечують право кожного з українців бути почутим.
Бажаю всім непереборного бажання служити інтересам жителів Надвірнянщини та загалом Українській державі, міцного здоров’я, добробуту і мирного неба. Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають Вам, працівники органів місцевого самоврядування та народні обранці, впевненості у Ваших діяннях на благо Надвірнянського району та рідної неньки України.»

Побажали  усім працівникам органів місцевого самоврядування Надвірнянщини міцного здоров’я, щастя, добра, наснаги та енергії, нових здобутків на ниві зміцнення державності і в.о. міського голови Тарас Пекарський та голова районної державної адміністрації Володимир Пасько.

Під час церемонії нагородження почесними Грамотами і Подяками були відзначені кращі працівники та депутати сільських, селищних та міської рад, сільські, селищні та в. о. міського голови, голови депутатських фракцій в районній та міській радах,  за сумлінне виконання своїх обов’язків та вагомий внесок у розвиток територіальних громад.

Грамоти та подяк голови районної ради удостоїлися працівники виконавчого апарату районної ради, а саме: начальник відділу обліку, звітності та соціально-економічного розвитку Світлана Коновалюк, заступник керуючого справами-начальник відділу правового забезпечення, депутат районної ради семи скликань Ігор Білоган та керуючий справами Ігор Середюк.

Також нагородили подякою голови районної ради депутатів районної ради: Сергія Штогрина, Івана Гнатишина, Михайла Мельника і Тараса Стасишина.

Різноманітну та чудову концертну програму подарували провідні колективи, солісти районного будинку культури.

Поширити

Last modified: 09.12.2019