Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Свято Миколая в гімназії №5

20.12.2019

Турбота про дітей – це найвищий прояв відповідальності, любові та тепла. Усвідомлення того, що кожен, без зайвих зусиль, може подарувати частинку турботи задля щирої дитячої посмішки, спонукає до вчинків, які здатні принести радість в маленьке серце. Так, в День святого Миколая відбулося свято у Надвірнянській гімназії №5 , де навчаються дітки з соціально-незахищених сімей.

На святковий концерт з подарунками завітало чимало гостей, зокрема голова районної ради Іван Гурмак, депутати районної ради Сергій Штогрин та Михайло Нагорняк, заступник голови РДА Ярослав Гундяк, голова БО «Карітас-Надвірна» о.Андрій Будзак та батьки.

Діти влаштували гостям незабутній концерт та подарували щирі святкові посмішки. Спортивне дійство представили вихованці Спорткомплексу «Нафтохімік Прикарпаття» секції дзюдо, мотивуючи школярів до занять спортом.

«Переконаний, що завдяки зусиллям депутатського корпусу районної та обласної ради, викладачів гімназії і благодійників, діти відчули ту величезну радість, піднесений настрій і чудеса, які приносить Святий Миколай, бо вони потребують цього особливо. А ми й надалі продовжуватимемо сприяти вирішенню проблем й приділяти значну увагу навчальним, позашкільним та дошкільним закладам району. », – відмітив голова районної ради Іван Гурмак.

Провів спільну молитву та благословив всіх на добрі починання о.Андрій Будзак. Слова вітання висловив також депутат районної ради Сергій Штогрин. В свою чергу директор Надвірнянської гімназії №5 Микола Дутка подякував керівництву району, БО «Карітас-Надвірна» та всім меценатам за всебічну підтримку навчального закладу і вручив подяки від педагогічного та учнівського колективів.

Поширити

Last modified: 21.12.2019