Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Великоднє вітання голови районної ради Івана Гурмака

18.04.2020

Дорогі краяни!

Від себе особисто, від  депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради щиро вітаю Вас із величним християнським святом Світлим Днем Христового Воскресіння!

Чудо Воскресіння Христового є джерелом натхнення та наснаги для кожного християнина, адже саме у цей Великий день ми можемо відчути всю велич Господньої любові. Воскресіння Христове дарує нам віру, з якою ми йдемо до своєї мети, дає нам силу перемагати випробування в житті, і радість,  що наповняє серця світлом мужності та надії.

Минув місяць як ми жили зовсім в іншій реальності. Це був світ до якого ми звикли. І раптом все змінилося. Маючи видимого ворога на сході країни ми отримали невидимого ворога у вигляді вірусу по всій планеті. Але не опускаймо рук та не впадаймо у відчай. Бо як Ісус Христос подолав смерть, як сили Світла взяли гору над темрявою, так і ми неодмінно одержимо перемогу над злом і здобудемо міцний мир та повернемо час коли родини могли зібратись у великому колі.

Дякуємо Господу Богу за те, що у час випробувань ми відчуваємо його захист і ласку. Дякуємо нашим воїнам московсько-української війни за можливість чути Великодні дзвони радості і добра тут на мирній Україні, молимося за всіх полеглих українських Героїв.

В цей час боротьби з пандемією подякуймо нашим медичним працівникам та просімо Господа дати їм сили й наснаги перемогти недуги.

Слова подяки хочу скласти кожному мешканцю Надвірнянщини, хто не залишається байдужим і надавав чи надає допомогу як для воїнів на фронт, так і для наших медиків. Єдність, взаєморозуміння та жертовність, з якою віддаються українці для спільної перемоги сьогодні є запорукою успіху.

Непохитної віри, міцного здоров’я, любові і Божого Благословення. Зараз важливо підтримувати один одного зокрема коли знаходимось дистанційно, тому привітаймо рідних і близьких теплим Великоднім вітанням: Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Голова районної ради         Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 18.04.2020