Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

15 спортивний майданчик в районі відкрито у селі Верхній Майдан

01.05.2020

За час роботи Надвірнянської районної ради сьомого скликання, завдяки голові районної ради Івану Гурмаку та депутатському корпусу районної ради в співпраці з виконавчою гілкою влади, головою та депутатським корпусом обласної ради на Надвірнянщині вдалося реалізувати роботи по будівництву 15 спортивних майданчиків зі штучним покриттям. Днями було завершено роботи і здано в експлуатацію спортивний майданчик в селі Верхній Майдан.

Через карантинні заходи урочисте відкриття перенесли в більш зручний час, але оглянувши спортивний майданчик, заступник голови районної ради Ігор Писклинець та депутат районної ради Андрій Карманський констатували про готовність до експлуатації.

Спортивний майданчик розташований на території тамтешньої школи. Загальна вартість склала понад 1 млн. 150 тис. гривень, з них 250 тис. гривень це кошти  районного бюджету.

Голова районної ради Іван Гурмак відзначив, що під час робочих поїздок населеними пунктами району, побачив, що такі майданчики потрібні, тому реалізація уже 15 майданчиків зі штучним покриттям є хорошим результатом спільної роботи всіх гілок влади. Діти і молодь повинні мати всі необхідні умови для здорового та спортивного життя, незважаючи на те, де проживають: у міській чи сільській місцевості.

Уже по закінченні карантинних заходів юні верхньомайданівці зможуть зіграти футбольний матч на новому спортивному полі.

Поширити

Last modified: 04.05.2020