Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Привітання Івана Гурмака з нагоди 58-річчя з дня заснування Надвірнянського коледжу НТУ

19.05.2020

Щиро вітаю професорсько-викладацький склад, студентську родину, директора Ростислава Нагорного із 58-річчям від дня заснування Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету.

За 58 років своєї діяльності Надвірнянський коледж НТУ сформувався як навчальний заклад нової генерації високопрофесійних і компетентних педагогів та активних, вільних, мислячих студентів. Окрім багатої історії в стінах навчального закладу є власні традиції, творчі талановиті колективи, які неодноразово беруть участь в різноманітних заходах з нагоди національних та пам’ятних дат.
Як випускник Надвірнянського коледжу НТУ висловлюю глибоку подяку і шану всьому викладацькому колективу, зичу успіхів у плеканні свідомої молоді нашої держави. Нехай натхнення, ентузіазм і жага освітнього пошуку будуть Вашими вірними супутниками, життя – багатогранним і плідним, шлях до професійного зростання – успішним.
Сьогодні, Надвірнянський коледж є гордістю нашого району! Він продовжує і примножує свої славні традиції, успішно запроваджує європейські підходи до підготовки нової генерації духовної та інтелектуальної еліти нації. Переконливих Вам здобутків, міцного здоров’я, довголіття, родинного щастя, добробуту та нових звершень в ім’я рідної України.

З повагою

Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 19.05.2020