Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вітання Івана Гурмака з Міжнародним Днем захисту дітей.

01.06.2020

Маленькі українці та українки!

Дитина в сім’ї є продовженням роду, а в державі – запорукою подальшого існування народу. Від нас дорослих залежить, в якій державі будуть жити наші діти, якою мовою вони розмовлятимуть та на яких традиціях зростатимуть.

Нехай боротьба за свободу рідної землі завершиться перемогою нашого покоління, щоб кожна дитина мала змогу якнайдовше побути в країні дитинства. Гібридна війна понівечила і зруйнували тисячі дитячих доль. Хтось з наших юних громадян ще в ранньому віці відчув весь біль тяжкої втрати батька чи матері, брата чи сестри, а хтось і сам став жертвою ворожих обстрілів. Дивімось в майбутнє Української держави очима наших дітей і докладаймо всіх зусиль, щоб воно було мирним та безхмарним.

Від щирого серця вітаю юних українців Надвірнянщини! Діти відіграють велику роль не тільки в житті своїх батьків, а й в суспільному житті нашого району та всієї держави. У нашім краї ростуть справжні патріоти, чемпіони, креативні і талановиті, розумні й ерудовані, свідомі українці та щирі волонтери, наші діти найкращі!

Дорогі хлопчики і дівчатка Надвірнянщини, не має більшого щастя аніж бачити Ваші щасливі посмішки. Бажаю Вам міцного здоров’я, хай всі хвороби обходять Вас стороною, а Божа ласка та благословення супроводжуватиме протягом всього життя. Зростайте люблячими синами й доньками своїх батьків та неньки-України!

З повагою
Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 03.06.2020