Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вітання голови районної ради Івана Гурмака колективу газети «Народна Воля»

05.06.2020

Шановний Іван Миколайович Гриджук та колектив редакції газети «Народна Воля» !

Щиро й сердечно вітаю Вас із визначним ювілеєм – 30-річчям виходу першого номера районної газети «Народна Воля». Вік для газети поважний, тож можна з впевненістю стверджувати, що нині газета – це не лише засіб  інформування громади Надвірнянщини про перебіг життя краю, але й справжній літописець його історії. Та попри всю поважність свого віку, видання залишається молодим і завжди актуальним. Нинішній склад редакції газети – це справжні фахівці, чудова команда, здатна долати всі труднощі. Саме вони змогли наситити видання любов’ю і турботою про Надвірнянщину та її жителів. Газета завжди була і залишається близькою читачеві, їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події, про важливі віхи історичного шляху, про людей, які прославляють наш район, область та Українську державу.

За ці роки районна газета «Народна Воля» не втратила своєї популярності серед читачів. Покоління виросли разом з газетою, дізнаючись з її сторінок про найважливіші події в житті краю. На сторінках газети — історія району від важких років здобуття Україною незалежності і до нинішніх днів. Понад 20 років Надвірнянська районна рада працювала і працює пліч-о-пліч з головним редактором та журналістами редакції в повному взаєморозумінні.

Тож з нагоди свята щиро бажаю головному редактору Івану Миколайовичу Гриджуку та всьому колективу редакції газети «Народна Воля»  міцного здоров’я, натхнення, творчих здобутків в роботі, сили та енергії у професійній діяльності, вдячних читачів та широкої аудиторії, благополуччя і добробуту в родинах. Дякую за Вашу працю та об’єктивність. Добрих новин Вам! Зі святом!

З повагою

Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 04.06.2020