Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вітання з Днем медика: дякуємо за життя!

19.06.2020

Шановні лікарі, медичні працівники та ветерани медичної галузі!

Від щирого серця вітаю Вас із Вашим професійним святом Днем Медичного працівника!

Своєю невтомною працею Ви повсякчас демонструєте приклад справжнього професіоналізму, витримки та відданості надважливій професії лікаря. Добротою, знаннями та досвідом повертаєте людей до повноцінного життя. Пригадую Вашу відданість та професійність під час подій Революції Гідності. Ось уже шість років московсько-української війни сотні відданих своєму фаху лікарів проявляють моральну стійкість, національну гідність і головне відданість клятві лікаря і сьогодні працюють у зоні бойових дій, де рятують життя військових, надають допомогу місцевим мешканцям. Низький уклін медикам-добровольцям, які з перших днів війни кинулися в її пекло. Вічна пам’ять та шана тим лікарям, хто ціною власного життя врятував інші .

Дорогі лікарі, фельдшери, медсестри, фармацевти, науковці, викладачі й студентство, від себе особисто, від мільйонів громадян України хочу подякувати Вам за вашу шляхетну щоденну працю працю, особливо в цей тривожний час пандемії COVID-19. Українські медики – Герої на передовій з коронавірусом! Щодня Ви ризикуєте своїм власним життям заради нашого здоров’я, нашого спокою, нашого майбутнього.

У професійне свято – День медичного працівника – щиро дякуємо лікарям за людяність, відповідальність і небайдужість, за важливу місію у порятунку людських життів.
Прийміть нашу підтримку, допомогу і слова щирої вдячності!
За вашу героїчну працю…
За щоденний ризик власним життям та здоров’ям!
За турботу про нас!
За те, що у важкому двобою ви всі без виключення стали Героями!
За все це – наше велике і щире «Дякуємо»!

Сердечно бажаю міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, благополуччя та людської поваги. Нехай Господь дає сил і наснаги дбати про життя й здоров’я усіх нас!

З повагою

Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 19.06.2020