Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Співчуття з приводу смерті голови районного проводу Братства вояків ОУН-УПА Михайла Юркевича

01.08.2020

Сумна звістка прийшла до нас у сонячний ліній день, 1 серпня  –  на 90-му році пішов із життя борець за волю України, голова Надвірнянського районного проводу Братства вояків ОУН-УПА Михайло Юркевич.

Людина честі, відваги і міцної віри у свої переконання. Пан Михайло надихав кожного своєю життєвою історією, оптимізмом і відданістю національній ідеї. Він став прикладом служіння українській державі для молодого покоління. Його життєві знання, поради у боротьбі за українську Державу знадобилися сьогоднішнім захисникам. Саме Герої часу ОУН-УПА вселяють в наших вояків російсько-української війни незламну віру в перемогу. Присвятивши своє життя боротьбі за незалежну Україну, за право бути українцем – Михайло Юркевич житиме у пам’яті української нації вічно.

Голова районної ради Іван Гурмак, депутатський корпус та колектив виконавчого апарату районної ради  висловлюють глибокі співчуття родині померлого Михайла Юркевича. Вклоняємось його світлій пам’яті і молимо Бога дарувати Царство небесне його душі.

Слава Україні! Героям Слава!

З щирими співчуттями

Голова районної ради   Іван Гурмак

Депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради

Поширити

Last modified: 02.08.2020