Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

У Надвірній проходить виставка художника-архітектора Віктора Осипенка

16.09.2020

36 унікальних картин живопису привіз для виставки до рідного містечка Надвірна художник-архітектор з м.Боярка Київської області Віктор Осипенко. Ініціатором мистецького дійства виступила мешканка Надвірної Любов Скаврон. Організаційну підтримку надали Надвірнянська районна рада в особі голови районної ради Івана Гурмака та депутата районної ради Сергія Штогрина. Виставку можна переглянути в холі Надвірнянського коледжу НТУ до 18 вересня.

В експозиції представлені надвірнянські та боярські краєвиди, якими особливо надихається художник.

Також митця захоплює архітектура європейських міст, які він майстерно використовує у своїх живописних полотнах.

А ще можна побачити неймовірний портрет жінки-українки.

Сам художник розповідає, що через живопис передає свої враження від життя. Віктор Осипенко народився й виріс у Надвірній, але проживає в місті Боярка Київської області.

Радіє, що вдалося познайомити земляків із його творчістю, і побажав берегти мистецтво, відвідувати мистецькі заходи та примножувати їх.

Голова районної ради Іван Гурмак подякував митцю за приїзд, за талант, яким він прославляє Україну й Надвірнянщину зокрема.

Відвідувачі виставки вже встигли поділитися власними враженнями.

Запрошуємо мешканців та гостей міста відвідати виставку та помилуватися красою живопису, а також безпосередньо поспілкуватися із самим автором картин художником-архітектором Віктором Осипенком.

Поширити

Last modified: 16.09.2020