Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

З Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку

16.11.2020

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Інтернет, телефон, телебачення і радіо є невід’ємним механізмом єднання світової спільноти в умовах сучасності. Ви забезпечуєте розвиток суспільного прогресу, несете знання й інформацію кожній людині, тим самим формуючи її інформаційну свідомість. Завдяки Вам ми щодня дізнаємося про події у світі, відчуваємо причетність до процесів сучасності, відкриваємо широкі можливості для контактів і спілкування.

На сьогодні робота працівників радіо, телебачення та зв’язку є важливим засобом у боротьбі за цілісність та незалежність Української держави. Інформаційна війна, яку ведуть проти української історії, мови, звичаїв і традицій лягла також на Ваші плечі. Тож нехай не вичерпується джерело наснаги і прагнення до об’єктивного інформування наших громадян про суспільно-політичні, економічні та культурні події рідного краю й всієї України, для побудови свідомого українського суспільства.

Щирі вітання приношу зв’язківцям Надвірнянщини: теле- та радіожурналістам, а також тим, хто працює разом з ними, залишаючись поза кадром чи радіоефіром. Сердечно бажаю Вам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів та колег. Мирного українського неба, добрих новин, міцного здоров’я Вам і Вашим родинам!

З повагою,

Голова районної ради             Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 14.11.2020