Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Звернення голови районної ради Івана Гурмака з нагоди Дня Гідності і Свободи

20.11.2020

21 листопада в День Гідності та Свободи вкотре пригадаймо доленосні події української історії: Помаранчевий Майдан 2004 року та Революцію 2013 року, що змінили життя й свідомість кожного українця. Сім років тому молодь, студенти, школярі першими вийшли на Майдан Незалежності в Києві, демонструючи своє прагнення до європейського національного майбутнього. І тоді Київський Майдан став Всеукраїнським, який і сьогодні єднає в боротьбі з московським окупантом.

Українська нація кров’ю своїх синів та доньок утвердила найвищі людські чесноти Гідність й Свободу. Вже не сотня, а тисячі Героїв в пантеоні Небесного війська.Слова щирої вдячності та низький уклін висловлюю активістам та учасникам Революційних подій, воїнам московсько-української війни, волонтерам та родинам загиблих Героїв України, зокрема Надвірнянщини!

Хай непохитною буде віра в перемогу та світле майбутнє української нації!Пам’ятаймо щоденно, як дорого дається нам наша свобода, проживаймо своє життя Гідно, бо тільки так можна віддячити тим, хто ціною власного життя захистив наше. Бережімо здобуті чесноти та передаваймо їх не тільки словами, а й вчинками прийдешнім поколінням!Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі! Слава Україні! Героям Слава!

Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 23.11.2020