Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

З Днем Збройних сил України!

06.12.2020

Шановні військовослужбовці, ветерани військової служби!

Щиро вітаємо Вас з Днем Збройних сил України!

Сьомий рік поспіль зустрічаємо це свято в умовах неоголошеної війни. Сотні офіцерів та солдатів Надвірнянщини героїчно захищають свою Батьківщину від московського окупанта на Сході країни. За плечима військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва, відважні битви січових стрільців, вояків УПА, дідів і батьків, які здобували перемогу у боротьбі за єдину соборну незалежну Україну.

Пишаємося українським військом. Радіємо за всі здобуті перемоги. На жаль, серед наших земляків є ті, хто загинув у боротьбі з ворогом, – пам’ять про них назавжди залишиться у серцях українців.

Українські захисники є національною гордістю і гарантом стабільності та безпеки України. У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але гідну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

Це – свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, і молодих солдатів, які сьогодні стоять в строю на варті нашої країни.

Низький уклін та подяка тим військовослужбовцям, які щодня вірою і правдою служать українському народові. Нехай і надалі буде цілеспрямованою та плідною ваша військова служба, ніколи не вичерпується енергія і натхнення, а щира любов до України та народна повага надихають Вас на нові звершення у благородній справі служіння державі. Здоров’я, щастя, миру і злагоди Вам та Вашим родинам.

З повагою

Голова районної ради Олександр Кеніз

Депутатський корпус районної ради

Поширити

Last modified: 06.12.2020