Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Хай Святий Миколай завітає в кожну українську домівку!

18.12.2020

Дорогі діти ! Шановні дорослі!

Прийміть щирі вітання із Днем Святого Миколая! В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добрі справи.

У переддень чарівної ночі ми подумки повертаємося у своє дитинство, із вдячністю пригадуємо батьків, дідусів і бабусь, які створювали нам казку і святковий настрій, так само, як ми робимо уже своїм дітям та онукам.Добрі справи Миколая Чудотворця вчать кожного з дорослого не обходити увагою жодну дитину, подарувати свою любов, турботу тим діткам, які живуть в постійній їх потребі. Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної уваги до підростаючих поколінь і віра в диво часто є порятунком навіть для дорослих.

Нехай чудо Святого Миколая не омине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Зігрійте своїм теплом тих, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей.Щиро бажаємо, щоб у найкращих починаннях і добрих справах кожен відчував любов та добро, а задуми і мрії обов’язково здійснювалися.Нехай під подушку кожного Святий Миколай покладе здоров’я і мирне українське небо.

Зі святом, дорогі краяни!

Голова районної ради Олександр Кеніз

Депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради

Поширити

Last modified: 18.12.2020