Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вітання голови районної ради Олександра Кеніза з Новим роком та Різдвом Христовим!

30.12.2020

Дорогі краяни !

        Рік, що минає, приніс багато випробувань, але попри всі труднощі 2020 рік супроводжував нас і добрими подіями. Кожен із нас прагнув гідно прожити кожну мить цього року, здобуваючи свої маленькі перемоги. Ми працювали та вчилися, кохали, народжували дітей, долали негаразди та допомагали іншим.

      Сьогодні уклонімося насамперед нашим землякам – славним українським воїнам. Тим, хто зараз не за багатим святковим столом, а в холодному зимовому окопі. Хто не з келихом у руці, а з автоматом напоготові. Щиро подякуймо нашим медичним працівникам, що ведуть боротьбу за життя та здоров’я наших краян.

      Дякуємо усім, хто в складних умовах карантинних обмежень працював для розвитку громади в культурних, освітніх, медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі. Усім, хто допомагав творити добрі справи, хто не боявся змін і рухався вперед задля кращого сьогодення та майбутнього вільної незалежної європейської України.

       Дорогі краяни! Новий рік та Різдвяні свята завжди сповнювали серця людей теплом та надією, об’єднували зворушливою атмосферою приємних відчуттів та несли у собі нові задуми, прагнення і сподівання, світлі думки і бажання. Тож нехай Новий 2021 рік виправдає всі Ваші наміри та буде щедрим на здоров’я та добрі новини .

     Щиро зичимо, щоб Новий рік подарував Вам силу та натхнення для втілення ваших планів та задумів. Бажаємо щоб серця були зігріті любов’ю, а домівки повнились добром, радістю та Божим благословенням від новонародженого Ісуса. А з Різдвяними дзвонами та дзвінкою колядою щоб увійшли до Ваших осель радість і духовна благодать, добро, мир, благополуччя та добробут!

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

Христос народився ! Славімо його! 

З повагою

Голова районної ради Олександр Кеніз

Депутати районної ради

Поширити

Last modified: 30.12.2020