Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Іван Гурмак: «Бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів нації.»

30.09.2019

Шановні бібліотекарі Надвірнянщини!

         Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів української нації. Саме Ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу, відкривати нові знання та непізнані світи.

        Незважаючи на бурхливий розвиток інформаційних технологій, людство і досі не уявляє життя без книги. Книга за давнім українським прислів’ям, вчить, як на світі жить. Читаючи, людина формується як особистість, виховує в собі прекрасні духовні якості. Бібліотека – це своєрідна пам’ять людства, у якій зберігаються знання, накопичені протягом багатьох віків різними народами.

Шановні бібліотекарі, прийміть щирі вітання та слова вдячності за Вашу благородну місію, за внесок у розвиток інтелектуального потенціалу наших земляків. Від себе особисто, від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради бажаю міцного здоров’я, добробуту, творчих успіхів, вірних друзів та однодумців, миру і злагоди! Нехай бібліотечні приміщення поповнюються книгами й читачами.

З повагою

Голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак
Депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради

Поширити

Last modified: 30.09.2019