Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Положення про стипендію районної ради ім. В. Луціва

Стипендія імені Володимира Луціва (дальше стипендія), відомого музиканта, культурного діяча, почесного громадянина м.Надвірна, присуджується за значні досягнення у навчанні, достойне представлення району на олімпіадах та конкурсах всеукраїнського та міжнародного рівнів.

1. Стипендіатами можуть бути учні та випускники загальноосвітніх навчальних закладів району, які в поточному році стали переможцями чи призерами ІV етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук України та інших конкурсів всеукраїнського та міжнародного рівнів.

2. Стипендії призначаються у номінаціях “навчання та наукова діяльність”, “мистецтво”.

3. Пропозиції про надання стипендій подаються відділом освіти чи відділом культури районної державної адміністрації на основі рішення ради навчального закладу.

4. Стипендія встановлюється рішенням районної ради і призначається на період навчання у вищому навчальному закладі з 1 вересня поточного року.

5. Стипендія виплачується у розмірі 500 гривень щомісячно.

6. Виплата стипендії може бути припинена рішенням сесії районної ради за поданням відділу освіти чи відділу культури районної державної адміністрації.

7. Стипендія виплачується за рахунок коштів районного бюджету, передбачених у видатках на освіту та культуру.

ПОЛОЖЕННЯ

про преміювання вчителів, які підготовили учнів-призерів ІІІ і IV етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІ і ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук України

8. Премією відзначаються найкращі педагоги району. Перевага надається учителям, які підготовили учнів-призерів ІІІ та IV етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук України.

9. Висування кандидатів на здобуття премії проводиться впродовж перших двох тижнів травня поточного року загальноосвітніми навчальними закладами. На претендентів подається рішення ради навчального закладу.

10. Рішення про преміювання приймається відділом освіти районної державної адміністрації.

11. Розмір премії:

a. для учителів, які підготовили учнів-призерів IV етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук України за зайняте учнем:

1-ше місце – 500 грн.

2-ге місце – 400 грн.

3-тє місце – 300 грн.

b. для учителів, які підготовили учнів-призерів ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук України за зайняте учнем:

1-ше місце – 200 грн.

2-ге місце – 150 грн.

3-тє місце – 100 грн.

12. Премія виплачується за рахунок коштів відділу освіти райдержадміністрації, які щорічно додатково передбачаються в бюджеті для цих цілей.

13. Положення вступає в дію з 1 січня 2003 року.

Затверджено рішенням районної ради

від 30.07.2002 р. № 27-2/2002 та від 30.07.2002 р. № 28-2/2002

(із змінами, внесеними рішенням районної ради 28.11.2008 № 402-16/2008)