Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Надвірнянщина попрощалася із військовослужбовцем 93 ОМБр «Холодний Яр» Іриною Шевчишин «Артистка»

18.06.2020

18 червня рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, бойові побратими і посестри, представники влади району і міста та громадськість провели в останню путь медика, волонтерку, добровольця ОДЧ «Карпатська Січ», Жінку – Воїна, яка пережила найзапекліші бої на війні з Російською агресію на сході країни у 2014-2017 рр., бійця легендарної 93 ОМБр «Холодний Яр» надвірнянку Ірину Шевчишин з позивним «Артистка».

Вона пройшла пекло війни, а пішла з життя на рідному подвір’ї у Надвірній через нещасний випадок. Прощалися з захисницею України на колінах під жалібні мелодії оркестру. Панахиду відправив отець УГКЦ Юрій Зеленчук. Поховали Ірину Шевчишин на місцевому кладовищі.


Ірина на війні з грудня 2014 року. Спочатку більш, ніж півроку вона була медиком-волонтером у Пісках. Потім 3 роки служила у 93 окремій механізованій бригаді Холодний Яр.


«Вона була чарівною жінкою – щирою, м’якою, доброю, завжди радою допомогти побратимом та друзям. Ми приносимо щирі співчуття її чоловікові, який досі служить у нашій бригаді, її сім’ї, рідним, близьким і всім, хто знав і любив “Артистку”» – згадують бойові побратими.

Герої не вмирають… Подвиги і Слава не поляжуть. Слава Україні! Героям Слава!

За посиланням – матеріал про Ірину, який  опублікували перед її звільненням зі Збройних Сил в ОМБр «Холодний Яр»  https://bit.ly/30QhiXB

Поширити

Last modified: 18.06.2020