Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Положення про Подяку

Додаток 1

до рішення районної ради від 28.01.2003  № 67-4/2003

“Про подяку голови Надвірнянської районної ради”

(Із змінами, внесеним рішеннями районної ради

від 10.03.2011 № 97-5/2011, від 24.05.2012 №294-12/2012)

ПОЛОЖЕННЯ

про Подяку голови Надвірнянської  районної ради

  1. Подяка голови Надвірнянської  районної ради (далі – Подяка) є відзнакою і заохоченням працівників різних галузей народного господарства, підприємств, установ, організацій району, які зробили вагомий особистий внесок у створення матеріальних і духовних цінностей, досягли визначних успіхів у виробничій, науковій, духовній, творчій діяльності, високого професіоналізму в економічній, науково-технічній, соціально-культурній, військовій, державній, громадській  та інших сферах діяльності.
  2. Подякою відзначаються депутати місцевих рад, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, підприємств, установ, організацій, об’єднань громадян, творчих спілок району тощо. Подякою можуть бути відзначені громадяни України та інших держав.
  3. Висунення кандидатур для відзначення Подякою здійснюється гласно за ініціативою органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, підприємств (об’єднань), кооперативних та інших господарських структур, громадських організацій, трудових колективів тощо.
  4. Подання про відзначення Подякою вносять до районної ради керівники підприємств, установ та організації, сільські, селищні, міський голови, депутати районної ради.
  5. До подання про відзначення Подякою додаються відомості про конкретні виробничі, наукові та інші досягнення, за які особа представляється до відзначення та біографічна довідка, підписана керівником відповідної організації.
  6. Рішення про відзначення Подякою приймається головою районної ради і оформляється розпорядженням голови районної ради.
  7. Особам, яким оголошена Подяка, вручається грошова премія у розмірі 1000 гривень.
  8. Облік і реєстрація Подяк здійснюється виконавчим апаратом районної ради.
  9. Вручення Подяки та грошової премії здійснюється головою районної ради або сільським, селищним, міським головою в урочистій обстановці у трудовому колективі, де працює відзначений, або у приміщенні сільської, селищної, міської чи районної рад.

ОПИС

бланка Подяки голови Надвірнянської районної ради

Подяка голови Надвірнянської районної ради (далі – Подяка) виготовляється на папері розміром 148х420 мм. Колір паперу – білий.

На титульній стороні Подяки всередині стилізованого прямокутного орнаменту у верхній частині на фоні вертикально розміщеної жовто-синьої стрічки розташовано зображення малого Державного Герба України. Під гербом – напис “ПОДЯКА”.

У середині Подяки на лівій половині аркуша на фоні карти Надвірнянського району розміщено кольоровий фотознімок пам’ятника Т. Шевченку у м. Надвірна. На правій половині всередині стилізованого прямокутного орнаменту у верхній частині розташовано напис “ПОДЯКА”, а в центрі друкується прізвище, ім’я та по батькові особи, якій оголошено Подяку, і текст подяки. У нижній частині ставиться підпис голови Надвірнянської районної ради, гербова печатка, порядковий номер і дата оголошення Подяки.

Затверджено рішенням районної ради

від 28.01.2003  № 67-4/2003 “Про подяку голови Надвірнянської районної ради”

(Із змінами, внесеним рішеннями районної ради від 10.03.2011 № 975/2011, від 24.05.2012 №294-12/2012)