Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Медичних працівників Надвірнянщини привітали з професійним святом

19.06.2020

Чи є більш відповідальна професія, ніж медики, які рятують людські життя навіть тоді, коли лічені хвилини розділяють людину за крок від смерті? Цьогоріч, в умовах епідемії, професійне свято людей у білих халатах звучить як ніколи з великою гордістю, серйозністю та відповідальністю.

21 червня в Україні відзначатимуть День медичного працівника. Напередодні свята голова районної ради Іван Гурмак, заступник голови районної ради Ігор Писклинець, голова районної державної адміністрації Володимир Пасько, в.о.міського голови Тарас Пекарський привітали колективи медичних закладів Надвірнянщини з професійним святом.

Зокрема голова районної ради Іван Гурмак у своєму вітальному слові відзначив:

«Незважаючи на складні обставини та реформи в галузі охорони здоров’я, медичні колективи Надвірнянського району наполегливо та невтомно працюють, несуть нелегку службу і стоять на варті здоров’я населення. Зі сторони депутатського корпусу районної ради Ви завжди знайдете підтримку. Вдячний кожному медпрацівнику за самовіддану працю та відданість професії лікаря. В теперішньому протистоянні невидимому ворогу такому, як коронавірус, медичні працівники стали воїнами боротьби за людське життя, проявили стійку мужність та стійкість. Незважаючи на непрості умови сьогодення, медичні працівники району працюють ефективно та кваліфіковано. Щиро вітаю медичні колективи КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня» на чолі з Сергієм Ємельянчуком, КНП «Дитяча лікарня Надвірнянського району» на чолі з Василем Монастирецьким та  працівників КП “Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги” на чолі з Емілією Сем’янів. Бажаю, в першу чергу – здоров’я, особистого щастя, наснаги, благополуччя в родинах, мирного неба і затишку. Зі святом Вас!».

Від імені депутатського корпусу та себе особисто, голова районної ради вручив подарунковий сертифікат директору КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня» Сергію Ємельянчуку на отримання кондиціонера.

Найвищою відзнакою району “За Заслуги перед Надвірнянщиною” Іван Гурмак нагородив завідуючу інфекційного відділу Валентину Дронів та завідувач відділу анестезіології та інтенсивної терапії Михайла Лютого.

Слова привітання та вдячности висловили голова районної державної адміністрації Володимир Пасько, в.о. міського голови Тарас Пекарський та помічник народного депутата Богдан Нагорняк.

Спільними грамотами районної ради та райдержадміністрації, грамотами міської ради та грамотами облдержадміністрації відзначили кращих працівників медичної галузі. Крім того КНП «Надвірнянська ЦРЛ» отримали подяку за боротьбу з пандемією COVID-19.

Директори медичних установ подякували керівництву району за конструктивну співпрацю та всебічну підтримку в створенні як первинної ланки медичної допомоги, так і вреформуванні вторинної ланки медичної допомоги. Слова подяки висловили також всім працівникам котрі гідно прийняли виклики сьогодення та вручили грамоти і подяки.

Поширити

Last modified: 20.06.2020