Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

З Днем рятівника !

16.09.2020

17 вересня в Україні своє професійне свято відзначають працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, працівники інших спеціальних формувань, а також громадяни, які роблять свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

Це свято є  підтвердженням неоціненного внеску рятівників в суспільне життя не тільки Надвірнянщини, а й всієї держави. Адже, саме вони першими приходять на допомогу під час пожеж, повеней, інших стихійних лих, природних і техногенних катастроф. В екстремальній ситуації цим безстрашним людям доводиться приймати відповідальні рішення, від яких залежать добробут, здоров’я, а часто і життя людей.

Висловлюю слова вдячности від себе особисто, від імені депутатського корпусу районної ради і від кожного громадянина за Вашу працю, професіоналізм та гідне виконання обов’язку, дорогі наші рятівники Надвірнянщини. Цьогоріч під час паводку, Ви вкотре продемонстрували свою відданість професії та служінню громаді району.

Особливо хочу звернутися зі словами вдячності та пошани до тихрятівників, які сьогодні гідно виконують військовий обов’язок і стоять на захисті територіальної цілісності України.

Бажаю всім працівникам служби цивільного захисту міцного здоров’я, усіх життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог повсякчас оберігає Вас від усіх негараздів.

З повагою

Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 16.09.2020