Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

27 липня – день медичного працівника

27.07.2024

Цього року ми вдруге відзначаємо практично всенародне свято – День медичного працівника – не у червні, як зазвичай, а 27 липня.

Кожному з нас є за що дякувати лікарям. У білому халаті чи військовому однострої, у хірургічному костюмі чи форменному одязі працівника швидкої, у цивільному житті чи серед поля бою — вони рятують людські життя.

Голова районної ради Олександр Кеніз спільно з начальником Надвірнянської районної військової адміністрації Петром Хмельовським та Надвірнянським міським головою Зіновієм Андрійовичем привітали медиків КНП “Надвірнянська центральна районна лікарня” Надвірнянської міської ради, КНП “Дитяча лікарня Надвірнянського району” Надвірнянської міської ради, КП “Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги” , подякували та з нагоди свята вручили їм нагороди за віддану працю.

Професія медика є однією з найважливіших, адже здоров’я – головне багатство, робота медичного працівника завжди була і залишається затребуваною і шанованою. В цей день хочеться вкотре сказати слова вдячності та поваги, кожному хто щоденно піклується та лікує, допомагає та підтримує. Своєю невтомною працею медичні фахівці повсякчас демонструють свій професіоналізм, витримку та самовідданість.

Шановні медичні працівники, вітаємо Вас з професійним святом! Нехай усі ваші добрі справи повертаються до вас сторицею, невичерпної наснаги, людської поваги, гідної оцінки вашого професіоналізму та міцного здоров’я!

Поширити

Last modified: 27.07.2024