Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вручення нагород переможцям Міжнародних учнівських олімпіад, вчителям, які їх підготували, та найуспішнішим випускникам закладів загальної середньої освіти Надвірнянської громади

29.08.2024

28 серпня в приміщенні районного будинку культури відбулось нагородження переможців Міжнародних учнівських олімпіад, вчителів, які їх підготували, та найуспішніших випускників закладів загальної середньої освіти Надвірнянської громади за результатами національного мультипредметного тесту.

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз, начальник Надвірнянської РВА Петро Хмельовський та Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович вручили грамоти та грошові винагороди дітям та їх вчителям, які гідно представляли Надвірнянщину на обласних та Всеукраїнських олімпіадах, турнірах, конкурсах різних рівнів.

За підсумками проведення основної та додаткової сесій НМТ одна випускниця отримала 400 балів з двох предметів та п’ять випускників по 200 балів з одного предмету. 22 учні отримали 191 і більше балів.

50 учнів – переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та турнірів, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та інших офіційних учнівських конкурсів. 98 учнів – переможців офіційних учнівських конкурсів обласного, всеукраїнського рівнів.

Саме ці молоді люди показують приклад відданості та любові до знань, що є основою для розбудови сильної та процвітаючої України.

Дякуємо школярам, випускникам, їхнім вчителям та рідним. Ваша спільна велика праця дала щедрий результат. Нехай ці успіхи будуть гарним трампліном до величних професійних перемог.

А також висловлюємо нашу найглибшу вдячність Збройним Силам України. Саме завдяки вам ми маємо можливість працювати, навчатися і розвивати нашу освіту.

Слава Україні! Героям слава!

Поширити

Last modified: 29.08.2024