Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Привітання голови районної ради Івана Гурмака із завершенням навчального року

29.05.2020

Дорогі учні та вчителі, студенти і викладачі, ліцеїсти, працівники позашкільної освіти Надвірнянщини, щиро вітаю із завершенням навчального року!

Цьогоріч навчальний рік, на превеликий жаль, завершився без традиційної шкільної лінійки, без урочистого підняття Державного прапора та виконання Державного Гімну, без віршованих рядків маленьких першокласників, без святкових привітань та настанов вчителів, без нагородження кращих учнів, без дзвінкого звучання останнього дзвоника і сліз випускників. Здавалося, що це все такі дрібниці, але насправді їх бракує у нашому житті. Особливо цінними є ці моменти для випускників навчальних закладів. Однак, найважливішим є те, що в доброму настрої та здоров’ї після карантинних обмежень кожен зможе повернутися до звичних справ і зустрітися із шкільною родиною. Тим не менше привітайте одне одного за допомогою соціальних мереж, пригадайте свої шкільні роки і поділіться враженнями онлайн.

Сучасний світ вчить нас бути гнучкими, а життєві обставини – гідно приймати виклики та з мудрістю їх долати. Головне, що наші воїни російсько-української війни тримають мирним небо над Надвірнянщиною, і дякуючи їм за ці світлі дні, будьмо впевненими, що спільно здолаємо і вірусну пандемію.

Дорогі випускники, Ви на порозі самостійного дорослого життя тож бажаю Вам впевнених кроків і досягнення бажаних цілей. Хай відкриваються нові горизонти і з легкістю долаються труднощі. Бажаю вам успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання. Міцного здоров’я, здійснення мрій і будьте гідними українцями!

З повагою
Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 03.06.2020