Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Іван Гурмак: «Хай завжди майорить синьо-жовтий прапор Української перемоги!»

23.08.2019

Дорогі краяни, шановні українці!

Прийміть щирі вітання з Днем Державного Прапора України!

Синьо-жовтий стяг – це символ тисячолітньої традиції українського державотворення. Під рідним прапором боролися Українські січові стрільці, воїни Армії УНР та ЗУНР, давали відсіч загарбникам українські повстанці 20-х років на Наддніпрянщині, січовики Карпатської України та воїни Української повстанської армії. Як у давнину наші предки захищали від загарбників українську землю, так і сьогодні їхні спадкоємці, сучасні захисники неньки-України, жертовно боронять її від московського окупанта.

Сьогодні по особливому гляньмо на наш національний символ скроплений кров’ю поколінь українських Героїв, відчуймо силу рідного синьо-жовтого знамена і хай переповнять нас почуття гідності за здобутки і досягнення, що творилися під рідним прапором, під синім мирним небом на золотій українській землі.

Пам’ятаймо, наш національний прапор завжди був прапором перемоги та свободи нації. Ми несемо червоно-чорний прапор боротьби, щоб вже невдовзі синьо-жовтий стяг Української перемоги майорів у кожній українській оселі. З днем Державного Прапора України!

З повагою

Голова районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 22.08.2019