Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

1 жовтня – міжнародний день людей похилого віку

01.10.2019

Шановні ветерани, люди похилого віку Надвірнянщини!

Від себе особисто та від імені депутатського корпусу Надвірнянської районної ради щиро вітаю Вас з теплим і сердечним святом – Днем людей похилого віку та Днем ветерана, яке традиційно відзначають 1 жовтня!

Цей день – символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю і мудрість. 

  Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше за життя.

У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до країни, традиції і культури – це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді.

З початком вторгнення російських військ, незважаючи на свій поважний вік, сивочолі дідусі стали на захист української держави поруч з юними бійцями. Низький уклін Вам до землі, дорогі ветерани та велика подяка за все що Ви зробили і робите для нащадків. 

Бажаю Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного мирного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Миру та добробуту на Своїй Богом Даній землі!

З повагою та шаною

Голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак

та депутатський корпус районної ради

Поширити

Last modified: 01.10.2019