Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Надвірнянська гімназія №5 відзначила перший ювілей

14.11.2019

14 листопада Надвірнянська гімназія № 5 у колі школярів, вчителів, батьків, представників районної та місцевої влади, духовенства та друзів відзначила свою першу річницю від дня заснування.

Урочистості розпочали з молитви, яку провів священнослужитель УГКЦ о. Андрій Василів.

Привітав присутніх директор навчального закладу Микола Дудка, подякував всім хто підтримав реорганізацію школи-інтернат та надав всебічну підтримку. Символічними подяками за вагомий внесок в розбудову гімназії відзначили голову Надвірнянської районної ради Івана Гурмака та депутатський корпус районної ради.

Суттєву фінансову підтримку гімназія отримала й з обласного бюджету завдяки депутату Івано-Франківської обласної ради Михайлу Іваночку. У своєму вітальному слові обласний обранець наголосив, що й надалі піклуватиметься про покращення умов навчання учнів. Адже дітки тут потребують більшої турботи та уваги дорослих.

Від імені голови Надвірнянської районної ради Івана Гурмака привітали з свіятом педагогічний колектив та учнів депутат районної ради Сергій Штогрин та радник голови районної ради Вікторія Пицюк.

Протягом року за кошти районного бюджету вдалося суттєво покращити приміщення навчального закладу і позитивні зміни тільки продовжуватимуться. Наразі в Надвірнянській гімназії № 5 навчається більше 70 учнів, більша частина з яких залишається на ночівлю в пришкільному гуртожитку. Ці хлопчики і дівчатка із соціально-проблемних сімей мають можливість рости і розвиватися в затишній атмосфері та під опікою люблячих педагогів.

У цей святковий день, в актовому залі, учні порадували присутніх душевними піснями, запальними танцями, веселими шкільними сценками, зі сцени лунало багато вітань, пісень і спогадів.

Хочеться всім побажати неймовірних успіхів і процвітання, вдячних учнів і заслужених вчителів!

Поширити

Last modified: 15.11.2019