Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

“З Днем Збройних Сил. Дякуємо Вам захисники і захисниці!” – Іван Гурмак

06.12.2019

Шановні військовослужбовці, ветерани військової служби!

Сердечно вітаю Вас з Днем Збройних сил України!

Сьогодні, 6 грудня, відзначають День Збройних Сил України. І сьогодні ми вкотре кажемо захисникам і захисницям: “ДЯКУЄМО!»

 Без вас не було би ані нашого сьогодні, ані нашого завтра. За плечима військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва, відважні битви січових стрільців, вояків УПА, дідів і батьків, які здобували перемогу у боротьбі за єдину соборну незалежну Україну.

Щира подяка всім, хто за першим  покликом добровільно став на захист рідної землі від ворожих військ, не маючи військового досвіду. Низький уклін тим бійцям, хто пожертвував своїм життям за мир і спокій в державі.

Ми пишаємося українським військом. Радіємо за всі здобуті перемоги. І плачемо, стаючи навколішки в пам’ять про тих, хто віддав за Україну життя.

Бажаю усім із честю та гідністю вистояти у боротьбі з окупантом, пройти складні випробування, що випали на долю Української держави, повернутися до рідних домівок живими і здоровими! Мирного неба та погожих днів, добра і достатку Вашим оселям.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова районної ради  Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 06.12.2019