Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

“Веселих Різдвяних свят та щасливого Нового року!” – Іван Гурмак

30.12.2019

Шановні жителі Надвірнянщини!

Вітаємо Вас з світлим святом Різдва Христового і прийдешнім Новим роком!

Рік, що минає, був непростим та водночас багатим на пам’ятні події. Він був сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень та хороших результатів. Завдяки спільним зусиллям влади району і міста та громадськості у 2019 році зроблено багато корисних справ для Надвірнянщини. Цей рік подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемоги і досягнення.

З вірою в щасливе майбутнє Української держави крокуємо в новий 2020 рік. Нехай цей рік стане роком розради, достатку, роком української перемоги та єдності.

Сподіваємось, що довгоочікуваний мир зійде на Українську землю і кожний захисник рідної держави повернеться живим та здоровим до своєї домівки.

6 січня – день Різдва Христового і кожна християнська родина традиційно відзначає це найбільш шановане українцями свято веселими колядками в честь народження Ісуса, а головне щирою молитвою за всіма рідними й близькими, особливо за тими хто не зміг зібратися за святковим столом.

В цей день подякуймо нашим воякам Східного фронту та помолімося за них, щоб Господь оберігав кожного Героя, який бореться за Україну.

Хай Вифлиємська зоря засвітить над всією Українською землею і принесе в родини душевне тепло, злагоду і мир.

Бажаємо Вам, щоб Різдвяні свята були радісними, а рік новий – багатим на успіхи. Хай разом із співом колядок та щедрівок обдарує Вас Всевишній здоров’ям, радістю, вірою, надією та любов’ю. Щоб примножились сімейним щастям, гараздами та достатком Ваші оселі. Натхнення та Божого благословення!

Веселих  Різдвяних свят та щасливого Нового року!

Христос рождається! Славімо ж його!

З повагою

Голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак

Депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради

Поширити

Last modified: 02.01.2020