Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

«З маленької сім’ї будується велика Україна!” – Іван Гурмак

15.05.2020

Міжнародний день сім’ї відзначають щорічно 15 травня. Родина – джерело любові, поваги, дружби та прихильності, того, на чому будується цивілізоване суспільство. Саме сім’я виховує не просто людину, а громадянина і патріота.

Українці споконвічно вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. Сім’я в нашій державі є головним хранителем культури і традицій, саме тут поколіннями зберігаються національні звичаї, передаються від прадіда і прабабусі родинні співанки, легенди та перекази. Українська родина є чинником стабільності й розвитку держави та благополуччя кожного з нас.

Тож від щирого серця бажаю кожній родині Надвірнянщини міцного здоров’я, достатку, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають батьки, бабусі й дідусі! Нехай для кожного сім’я залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

З маленької сім’ї й будується велика Україна! Бережімо в своїх родинах національну традицію та гідність, плекаймо національну культуру та передаваймо прийдешнім поколінням. З гордістю завтра одягнімо вишиванки та покажімо любов до свого рідного краю, до нашого національного надбання. Українському роду нема переводу!

З повагою,

Голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак

Поширити

Last modified: 15.05.2020