Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

На мості в селі Красна утворилося провалля

15.06.2020

Через негоду та затяжні зливи аварійні мости Надвірнянщини зазнають ще більших ушкоджень. Так днями обвалився міст в селі Максимець Зеленської сільської ради, а 15 червня утворилося провалля на мості в селі Красна, який є частиною дороги Надвірна-Ланчин. На місце виїхали голова районної ради Іван Гурмак, депутат обласної ради Михайло Іваночко та депутат районної ради Василь Білоус.

Провалля на мості потягнуло за собою нові тріщини дорожньої поверхні тож однозначно міст потребує капітального ремонту. Голова районної ради Іван Гурмак запросив мешканців села Красна на робочу нараду і вже завтра заслухають пропозиції районної державної адміністрації щодо вирішення даної проблеми. Нагадаємо, що в обласній державній адміністрації звучала заява про те, що 2020 рік на Прикарпатті оголошено роком ремонту мостів та доріг. Однак за півріччя на Надвірнянщині не проведено поки жодних робіт з відновлення дорожньої інфраструктури.

Як зазналося раніше, проблема аварійності мостів на Надвірнянщині є однією з першочергових, неодноразово під час засідання сесій районної ради депутати районної ради у своїх запитах та зверненнях порушували питання аварійності мостів в окремих населених пунктах, насамперед в селі Красна, Молодків, Битків, Ланчин та інші. Депутатський корпус районної ради звертався до відповідальних служб в області, але поки аварійні мости так і залишилися поза увагою. Реальні роботи ведуться уже в разі прямої загрози обвалу чи самого обвалу моста. На черговій сесії районної ради голова районної ради Іван Гурмак вкотре апелюватиме до керівництва райдержадміністрації та облдержадміністрації щодо необхідності вирішення проблеми аварійності мостів в районі.

Поширити

Last modified: 15.06.2020