Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

30 років – Державній службі зайнятості

21.12.2020

Шановні працівники Державної служби зайнятості!

21 грудня відзначається 30 річниця з Дня утворення Державної служби зайнятості.  Від себе особисто та від імені депутатського корпусу районної ради вітаю Вас з професійним святом!

Соціальна місія служби зайнятості в суспільстві  одна з найважливіших, найвідповідальніших – нести добро, світло і надію в чиюсь долю, допомагати тим, хто потрапив у нелегку життєву ситуацію (втратив роботу), знайти своє місце в житті. 

Служба зайнятості працює заради якнайшвидшого працевлаштування громадян та оперативного укомплектування вакансій зокрема на Надвірнянщині. Сумлінно виконуючи свої професійні обов’язки, фахівці Надвірнянського районного центру зайнятості та Яремчанської міської філії центру зайнятості з увагою ставляться до проблем кожної людини, яка опинилася в ситуації безробіття, з розумінням і турботою намагаються допомогти.

З нагоди професійного свята бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров`я, сімейного благополуччя, щастя і радості, успіхів у благородній праці та Божого благословення у всіх починаннях.

Мирного українського неба!

З повогою

Голова районної ради Олександр Кеніз

Депутатський корпус районної ради

Поширити

Last modified: 21.12.2020