Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Проведено нараду щодо створення у місті Надвірна територіального сервісного центру МВС

21.04.2021

19 квітня голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз провів нараду щодо можливості створення у місті Надвірна територіального сервісного центру МВС. У нараді взяли участь заступник голови Надвірнянської РДА Леся Свідрак, міський голова Зіновій Андрійович, заступник міського голови Ярослав Гундяк, начальник регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС в Івано-Франківській області Олег Шпек, начальник відділу організації реєстраційної діяльності та допуску водіїв до керування транспортними засобами Дмитро Кушнірчук та керівник Управління надання адміністративних послуг Надвірнянської міської ради Мар’яна Мацько.

Як зазначив Олександр Кеніз, необхідність створення територіального сервісного центру МВС у м. Надвірна зумовлена тим, що на території Надвірнянського району зареєстровано 26313 транспортних засобів. Основними адміністративними послугами, які надають сервісні центри МВС, є, зокрема, послуги щодо реєстрації та експлуатації транспортного засобу, виготовлення та зберігання номерних знаків, погодження конструкцій транспортних засобів, перевезення небезпечних вантажів та технічний контроль тощо.

За результатами зустрічі, з метою підвищення ефективності й оперативності надання адміністративних послуг, полегшення отримання цих послуг жителями Надвірнянського району, було вирішено звернутися з клопотанням до Головного сервісного центру МВС щодо створення територіального сервісного центру МВС у місті Надвірна.

Крім того, на нараді була обговорена необхідність відновлення роботи мобільного сервісного центру МВС на території м. Надвірна, який обслуговуватиме громадян у регіоні до моменту створення територіального сервісного центру МВС в м. Надвірна.

До відома, наразі в Івано-Франківській області створені 4 територіальні сервісні центри МВС: у містах Івано-Франківськ, Калуш, Коломия та Снятин.

Поширити

Last modified: 21.04.2021