Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь у першому засіданні Консультативної ради з питань місцевого самоврядування

22.04.2021

В Івано-Франківській обласній раді утворена Консультативна рада з питань місцевого самоврядування, перше засідання якої відбулося 21 квітня 2021 року. Метою утворення Консультативної ради є сприяння законодавчо визначеній діяльності депутатів місцевих рад, органів і посадових осіб місцевого самоврядування та реалізації державної політики щодо сталого розвитку територіальних громад та районів області, підвищення рівня життя населення області.

До складу Консультативної ради увійшли голова обласної ради, перший заступник і заступник голови обласної ради, голови районних рад і територіальних громад області. Водночас з метою оперативної форми роботи було створено президію Консультативної ради з числа заступників голови обласної ради, Делятинського селищного голови, Дубовецького сільського голови, Коломийського міського голови, голови Калуської районної ради та керівника Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття.

На думку Олександра Кеніза, проведення засідань Консультативної ради з питань місцевого самоврядування є вкрай важливими, зважаючи на соціально-економічну ситуацію в Україні, так як спільними зусиллями можна виробити скоординовані заходи для подолання негативних наслідків кризи, напрацювати пропозиції щодо вдосконалення законодавства з питань місцевого самоврядування.

(Фото взято з сайту Івано-Франківської обласної ради)

Поширити

Last modified: 22.04.2021