Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Команда депутатів Надвірнянського району взяла участь в Обласній спартакіаді

17.05.2021

15 травня 2021 року у місті Івано-Франківськ на спортивній базі відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України» відбувся 2-ий етап ІХ обласної спартакіади серед команд депутатів районних, міських, селищних, сільських рад територіальних громад та між командою депутатів обласної ради і збірними командами, сформованими з депутатів місцевих рад районів області.

Упродовж дня збірні команди, сформовані з депутатів Івано-Франківської обласної ради та депутатів від Надвірнянського, Івано-Франківського, Калуського, Коломийського, Косівського та Верховинського районів виборювали спортивну першість у п’яти видах спорту: футзал, волейбол, теніс настільний, шашки та шахи.

Збірна команда Надвірнянського району у складі 22 учасників від Надвірнянської районної та міської рад, Делятинської та Ворохтянської селищних рад, Пасічнянської та Поляницької сільських рад на чолі з керівником команди – заступником голови Надвірнянської районної ради Іваном Жигалюком та представником команди – керуючим справами Надвірнянської районної ради Ігором Середюком, взяла активну участь у змаганнях та здобула призові місця.

Депутат Надвірнянської міської ради Ірина Кащенко виборола першість у шашках серед жінок, а депутат Надвірнянської міської ради Марія Юрчило зайняла третє місце у змаганнях з тенісу настільного.

Крім того, команда з депутатів Надвірнянського району продемонструвала хороший результат у грі з футзалу, виборовши друге місце, та у грі з волейболу, – де посіла четверте місце.

Щиро вітаємо переможців та дякуємо учасникам Спартакіади за участь у захопливих змаганнях!

Чекаємо на результати змагань у загальнокомандній першості, які будуть визначені організаційним комітетом Спартакіади після зведення результатів у всіх видах спорту.

Поширити

Last modified: 17.05.2021