Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

В Івано-Франківській обласній раді відбулося нагородження переможців ІХ обласної спартакіади серед команд депутатів, де збірна команда Надвірнянського району зайняла третє місце

02.06.2021

Сьогодні в Івано-Франківській обласній раді нагородили переможців ІХ обласної спартакіади серед команд депутатів районних, міських, селищних, сільських рад територіальних громад та між командою депутатів обласної ради і збірними командами, сформованими з депутатів місцевих рад районів області, яка відбулася 15 травня 2021 року.

За підсумками змагань з усіх видів спорту найбільшу кількість очок здобула збірна команда Івано-Франківського району, друге місце посіла команда Коломийського району і замкнула трійку кращих збірна команда Надвірнянського району.

Заступник голови Надвірнянської районної ради – керівник збірної команди Надвірнянського району – Іван Жигалюк, разом з заступником міського голови, депутатом районної ради, який брав участь у змаганнях з футзалу – Ігором Писклинцем та депутатом Надвірнянської міської ради – переможницею в особистій першості з шашок – Іриною Кащенко, мали за честь представляти збірну команду Надвірнянського району на нагородженнях, де їм були вручені кубки та грамоти.

З числа переможців у всіх видах спорту сформована збірна команда Івано-Франківської області, яка представить Івано-Франківську область на VІ Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів, що проходитиме з 7 по 12 червня 2021 року у м. Чорноморську Одеської області.

Дякуємо учасникам збірної команди Надвірнянського району за участь у змаганнях та хороший результат!

Бажаємо перемоги збірній команді Івано-Франківської області на VІ Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів!

Поширити

Last modified: 04.06.2021