Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз спільно з заступником голови Надвірнянської районної ради Іваном Жигалюком представили нового т.в.о. директора ТРК «Надвірна»

24.06.2021

Згідно з розпорядженням голови Надвірнянської районної ради Олександра Кеніза від 23.06.2021 року № 44-р «Про призначення тимчасово виконуючого обов’язки директора ТРК «Надвірна» та відповідно до пункту 6.3.1. Статуту телерадіокомпанії «Надвірна» тимчасово виконуючою обов’язки директора телерадіокомпанії «Надвірна» з 24.06.2021 року призначено Калініченко Ольгу Андріївну.

Олександр Кеніз привітав нового т.в.о. директора ТРК «Надвірна» з призначенням на посаду та побажав успішної праці, невичерпних сил та енергії. Голова районної ради зазначив, що призначення нового керівника варто вважати новою точкою відліку у розвитку компанії і додав, що районна влада підтримуватиме ініціативи нового директора для досягнення нових висот у телепросторі та радіомовленні.

Іван Жигалюк, вітаючи Ольгу Калініченко, побажав підтримки від колективу, «бо тільки спільною працею можна показати гарні результати».

Разом з тим, голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз та заступник голови Надвірнянської районної ради Іван Жигалюк вдячні попередньому директору телерадіокомпанії «Надвірна» Климковецькому Богдану Дмитровичу за сумлінну, плідну роботу на цій посаді, який приклав багато зусиль для розвитку та функціонування телерадіокомпанії.

Поширити

Last modified: 24.06.2021