Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь у засіданні колегії Надвірнянської районної державної адміністрації

12.08.2021

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь у засіданні колегії Надвірнянської районної державної адміністрації.

На засіданні колегії були розглянуті такі питання:

1. Про стан призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, пільг та житлових субсидій за перше півріччя 2021 року.

2. Реалізація державної політики у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства на території Надвірнянського району.

3. Різне.

По першому питанні порядку денного виступила перший заступник начальника Управління соціального захисту населення Надвірнянської районної державної адміністрації Марія Юрчило, яка проінформувала присутніх про стан призначення та виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, про стан надання пільг і житлових субсидій за перше півріччя 2021 року.

Олександр Кеніз, під час обговорення першого питання порядку денного, звернув увагу на необхідності налагодження механізму відшкодування територіальними громадами ряду соціальних пільг для незахищених верств населення.

З другого питання порядку денного засідання колегії Надвірнянської райдержадміністрації виступили начальник Надвірнянського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Іван Гурмак та начальник Яремчанського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Ігор Гундяк.

Під час розгляду другого питання порядку денного була акцентована увага на збільшенні випадків отруєння дітей у оздоровчих та відпочинкових закладах на території Надвірнянського району. З огляду на це, рішенням колегії райдержадміністрації роботу Надвірнянського та Яремчанського відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області щодо реалізації державної політики у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства на території Надвірнянського району визнано незадовільною та вирішено звернутися у Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області щодо зміни керівництва зазначених відділів.

Під час розгляду третього питання порядку денного колегії, виступив начальник ДПІ у Надвірнянському районі ГУ ДФС в Івано-Франківській області Василь Гнатюк, який проінформував присутніх щодо змін у податковому законодавстві по декларуванню фізичних осіб.

За підсумками засідання колегії Надвірнянською районною державною адміністрацією прийняті відповідні рішення.

Поширити

Last modified: 13.09.2021