Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь у відкритті амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Пнів Надвірнянського району Івано-Франківської області

17.08.2021

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь у відкритті амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Пнів Надвірнянського району Івано-Франківської області.

Амбулаторія обслуговуватиме жителів чотирьох сіл, що входять в Пасічнянську територіальну громаду. У медичному закладі передбачено чотири сімейних лікарі, лабораторія, кабінет щеплення, процедурна, стерилізаційна, палати денного стаціонару та адмінприміщення.

Олександр Кеніз, вітаючи жителів Пасічнянської територіальної громади з відкриттям закладу охорони здоров’я на території їхньої громади, побажав, «щоб в амбулаторії надавалися лише фахові, якісні послуги, щоб пацієнти залишалися задоволені та були здорові».

Крім того, голова районної ради подякував всім причетним до реалізації вказаного проекту, зокрема, депутатам Надвірнянської районної ради сьомого та восьмого скликань.

До відома, будівництво медичного закладу розпочалося у 2019 році та здійснювалося за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів. Кошторисна вартість об’єкту склала 8911,533 тисячі гривень.

Поширити

Last modified: 13.09.2021