Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України у місті Надвірна

23.08.2021


??Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України у місті Надвірна.??

Із кількаметровим стягом надвірнянці у супроводі духового оркестру пройшлися центральними вулицями міста. Люди у вишиванках, синьо-жовтому одязі, з маленькими прапорцями та з іншими символами України з особливою гордістю та трепетом пронесли національне знамено вулицями міста до Майдану Шевченка.


На Майдані Шевченка, біля пам’ятника Тарасу Шевченку, з метою вшанування багатовікової історії українського державотворення та державної символіки незалежної України, відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України.

«З любов’ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ незалежної, суверенної, демократичної України – синьо-жовтий прапор. Ми повинні пам’ятати, що майбутнє України залежить від кожного з нас. Щиро бажаю, щоб у нашій рідній країні був мир та спокій»,- зазначив Олександр Кеніз.

Поширити

Last modified: 23.08.2021