Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Заступник голови Надвірнянської районної ради Іван Жигалюк взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня рятівника

16.09.2021

Заступник голови Надвірнянської районної ради Іван Жигалюк взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня рятівника, які відбулися у Надвірнянському районному будинку культури.

В ході святкових заходів кращих працівників Надвірнянського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області нагороджено спільними грамотами Надвірнянської районної ради та Надвірнянської районної державної адміністрації за самовідданість, професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята – Дня рятівника.

Вітаючи рятівників Надвірнянського району, Іван Жигалюк зазначив: «Порятунок людського життя — відповідальна, складна і дуже почесна робота. Ви завжди перші там, де людям потрібна допомога, ви постійно несете службу, оперативно реагуючи на будь-які сигнали людей, які потрапили в біду. Те, що для звичайної людини є подвигом, для вас — повсякденна робота, яка не знає вихідних і вимагає величезної самовіддачі, мужності й організованості. Дякуємо вам за те, що на вас завжди можна покластися! Дорогі наші герої! Прийміть слова щирої вдячності за вашу працю, високу майстерність і вірність обов’язку!»- зазначив Іван Жигалюк.

Зі святом вас, дорогі рятівники!

Поширити

Last modified: 17.09.2021