Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз та заступник голови районної ради Іван Жигалюк взяли участь в урочистостях з нагоди 60-ої річниці військової частини А1807

05.10.2021

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз та заступник голови районної ради Іван Жигалюк взяли участь в урочистостях з нагоди 60-ої річниці військової частини А1807.

«Шановні військовослужбовці, ви відстоюєте безпеку нашої держави, виконуєте складні військові завдання, з гідністю проносите естафету сумлінного виконання обов’язків! У великій вдячності низько вклоняємось кожному з вас за вашу жертовність, патріотизм і любов до України! Від імені депутатського корпусу районної ради висловлюю подяку військовій частині А1807 за те, що постійно стоїте на захисті рідної землі!»,- зазначив Олександр Кеніз.

Іван Жигалюк, вітаючи командування та особовий склад ВЧ А1807, зауважив: «Завжди перебуваючи на сторожі мирного неба, військовослужбовці частини демонстрували високий бойовий дух, навички та вміння, злагодженість бойових підрозділів».

Шановні військовослужбовці військової частини А1807, Надвірнянщина пишається вами!


Поширити

Last modified: 18.10.2021