Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Відбулася нарада щодо рівня поширення коронавірусної хвороби COVID-19 на території Надвірнянського району та вакцинальної кампанії

24.10.2021

У п’ятницю, 22 жовтня, голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз разом із головою Надвірнянської районної державної адміністрації Володимиром Паськом провели нараду з головами територіальних громад та керівниками підприємств, установ, організацій різних форм власності Надвірнянського району. Також на нараді був присутній начальник управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації Володимир Федорак.

Головними питаннями порядку денного стали: рівень поширення коронавірусної хвороби COVID-19 на території району та вакцинальна кампанія.Як повідомив т.в.о. директора КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня» Сергій Ємельянчук, у Надвірнянській ЦРЛ госпіталізовано 53 людини з коронавірусом, 31 особа знаходиться на кисні, 6 – в реанімації (з них тільки 1 людина вакцинована); за тиждень 3 летальних випадки.

До відома, на сьогодні у КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня» розгорнуто 146 ліжок для лікування хворих на коронавірусну хворобу, у КНП «Яремчанська центральна міська лікарня» – 80 ліжок для лікування хворих.

В ході наради голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз, голова Надвірнянської райдержадміністрації Володимир Пасько та начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Володимир Федорак розповіли про власний досвід вакцинації та закликали всіх долучитися до щеплення.

Нагадуємо: вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя. Щеплення – безоплатні. Всі охочі можуть вакцинуватись у найближчому пункті щеплень чи центрі масової вакцинації. Вакцинація проводиться вакцинами Comirnaty/ Pfizer, Astrа Zeneca та CoronaVac.

Поширити

Last modified: 25.10.2021