Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз відвідав неонатально-педіатричне відділення КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня», де було придбано апарат штучної вентиляції легень для новонароджених дітей

28.12.2021

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз відвідав неонатально-педіатричне відділення КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня», де за кошти субвенції з Державного бюджету України було придбано апарат штучної вентиляції легень для новонароджених немовлят.

«Такі оновлення вкрай важливі, адже за допомогою новітнього обладнання лікарі зможуть рятувати життя новонароджених малюків, у яких порушена дихальна система різного ступеня»,- зазначив Олександр Кеніз. Крім того, голова районної ради додав, що «при виборі пологового будинку майбутні батьки зважають не тільки на фаховість медичного персоналу, але й наявне технічне устаткування».

До відома, на сьогодні, в Івано-Франківській області ШВЛ з подібними функціями є тільки у відділенні новонароджених обласної дитячої лікарні.

Поширити

Last modified: 29.12.2021