Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Сьогодні День морської піхоти України.

23.05.2022

Цього дня святкують своє професійне свято морські піхотинці, які героїчно захищають території базування ВМС, островів, портів, аеродромів та інших важливих об’єктів в Україні.
Від перших днів російського вторгнення українські морські піхотинці залучені до бойових завдань на найважчих ділянках оборони України, здебільшого у південних областях.
Після надскладних випробувань цієї війни та пекла «Азовсталі» ваше гасло «Вірні завжди» стало символом мужності та стійкості для всього світу.
У цей день ми згадуємо морських піхотинців, які загинули у боротьбі з підступним ворогом за незалежність нашої держави і мир на українській землі. Схиляємо голови перед кожним Героєм, пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях.
Військовослужбовці морської піхоти демонструють високий моральний дух, професійну майстерність та відповідальність під час виконання бойових завдань, підтверджуючи своє гасло – «Вірний завжди».
Дякуємо морським піхотинцям та ветеранам морської піхоти України за самовіддану службу українському народові, вірність військовій присязі та готовність виконати поставлені завдання у будь-яких умовах обстановки.
У День морської піхоти бажаємо вам легкої служби, міцного бойового духу, славних перемог, миру і добра в родинах.
Слава морській піхоті України!
Слава Україні!

Поширити

Last modified: 23.05.2022