Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

Вітання з Днем Української Державності

28.07.2022

Україна вперше відзначає День Української Державності! Славетний день тисячолітньої традиції Української державності.
Від перших згадок про заснування столиці Давньоруської держави – міста Києва, славних Чернігова та Галича. Від героїчних князів Рюрика, Олега та Ігоря. Від Великого Князя Київського Володимира Святого, який у 988 році він прийняв християнство як державну релігію, що стало для України цивілізаційним вибором.
Християнство з різних слов’янських племен створило єдиний український народ. Народ, який протягом більше тисячі років продовжував свою державну традицію у вигляді величної найбільшої у тогочасній Європі Київської Русі князя Ярослава Мудрого, Галицько-Волинського Королівства, Великого Князівства Литовського та руського, Української козацької держави, Української Народної Республіки, Західноукраїнської Народної Республіки, Карпатської України, відродженої у 1941 році Української Держави.
Сучасної незалежної України.
Тисячоліття за цю державну традицію боролися герої минулого. За тисячолітню незалежність сьогодні борються герої сучасності, які тримають оборону та дають відсіч окупантам, відстоюючи наші кордони, історію, мову, культуру, свободу і незалежність, проявляють небачену мужність і рішучість.
Українців не зламати! Українська державність має тисячу років і буде існувати вічно!
Зі святом Української державності!
Україна вистоїть. Україна переможе.
Слава Україні!

Поширити

Last modified: 28.07.2022