Надвірнянщина - ворота Карпат  |

  Сайт працює в тестовому режимі

  |  

   Версія для людей з вадами зору

7 вересня – День воєнної розвідки України

07.09.2022

Вітаємо воїнів – розвідників, ветеранів військової розвідки з нагоди Дня воєнної розвідки України. Це свято є визнанням тієї значущої ролі, яку воєнна розвідка відіграє в системі розвідувальних органів нашої держави.

Ваші знання, мужність і винахідливість неодноразово слугували державі та українському війську. Ви – справжня еліта нашої армії!

В умовах російської агресії, коли Україна зі зброєю в руках змушена захищати свою незалежність, територіальну цілісність та суверенітет, саме від вашої своєчасної і точної інформації залежить правильність найважливіших державних рішень.

Істинний патріотизм та вірність воїнській Присязі, героїзм та стійкість, в усі історичні епохи вирізняли розвідників. І тому в періоди найбільш складних випробувань військова розвідка багаторазово доводила свою ефективність і демонструвала всьому світові приклад гідного служіння українському народу.

З нагоди свята бажаємо вам миру, перемоги над ворогом, міцного здоров’я, достатку, злагоди, благополуччя та завжди успішних бойових операцій! Нехай буде плідною ваша нелегка, але така необхідна служба нашій державі.

Поширити

Last modified: 07.09.2022